Tanden Bleken Barendrecht

Veilig en snel uw tanden laten bleken in slechts één afspraak

Tanden Bleken in de buurt van Barendrecht

Niet iedereen is tevreden over zijn of haar gebit. Een optie om wittere tanden te krijgen is om te denken aan tanden bleken. Er zijn verschillende locaties waar dit mogelijk is en dan zou je eens kunnen denken aan Bleekjetanden.nl in Dordrecht. Steeds meer mensen denken aan wittere tanden en daardoor krijgen ze meer zelfvertrouwen. Als je namelijk geen mooi gebit hebt, kan dat zorgen voor schaamte of bijvoorbeeld twijfels. Sommige mensen durven daardoor niet goed in het openbaar te lachen.

Waar kun je je tanden laten bleken?

Als je de keuze hebt gemaakt om je tanden te bleken, dan kun je de locatie in Dordrecht bezoeken. Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de behandelmethode die wordt toegepast. Ook zijn ze afhankelijk van de tarieven die gehanteerd worden bij de tandartsenpraktijk of kliniek. Heb je een stralend wit gebit, dan zorgt dat voor meer zelfvertrouwen en dan durf je ook te lachen.

Methoden tanden bleken

Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en er wordt NON peroxide bleekgel gebruikt. De tanden en het tandvlees worden niet aangetast omdat het bleekmiddel bestaat uit natuurlijke materialen. Wil je graag een happy smile? Dan gaat het over een behandeling van 3 x 20 minuten. Wil je liever een perfect smile, dan is 5 x 20 minuten. Bij een Hollywood smile is het 7 x een behandeling van 20 minuten.
Het tanden bleken is geheel pijnloos en veilig. In alle rust en comfort kun je hier je tanden laten bleken bij de kliniek in Dordrecht. Tanden worden niet alleen witter, polijsten is ook mogelijk. Het geeft het meest optimale resultaat van een bleekbehandeling.

Afspraak maken tanden bleken Barendrecht

Op het moment dat je meer wilt weten over het tanden bleken kun je een afspraak maken bij onze kliniek in Dordrecht. Alle vragen worden dan snel beantwoord en dan kun je bekijken welke methoden er voor jouw tanden mogelijk zijn, om weer te stralen.

Behandelingen

Kies je behandeling, plan je afspraak en betaal gemakkelijk met iDeal

Happy Smile

3 X 20 minuten
29,99
Afspraak maken

Perfect Smile

5 X 20 minuten
49,99
Afspraak maken

Hollywood Smile

7 X 20 minuten
69,99
Afspraak maken
© 2021 Bleekjetanden.nl Dordrecht Algemene voorwaarden Sitemap Website door IQonline.nl