Tanden Bleken Breda

Veilig en snel uw tanden laten bleken in slechts één afspraak

Tanden Bleken Breda

Een goed moment om aan jezelf te denken, laat je tanden bleken regio Breda. Je zou dan naar onze kliniek kunnen komen in Dordrecht. Maar eerst leggen wij je meer uit over onze methoden en hoe wij te werk gaan. Lees dat op je gemak door en dat is een goede voorbereiding! Een goed moment om er werk van te maken, durf weer te stralen en laat je tanden bleken!

Redenen om tanden te bleken

Er zijn veel redenen te bedenken waarom tanden bleken voor jou een optie kan zijn. Daar leggen wij je er graag een aantal van uit en wellicht dat tanden bleken Breda je dan ook aanspreekt. Je kunt dan altijd bij ons in de kliniek in Dordrecht terecht en dan leggen wij je er graag meer over uit. Redenen om je tanden te bleken:

  • Durf jezelf te zijn, misschien heb je nou je twijfels, omdat je geen witte tanden hebt. Je schaamt je en wil zo min mogelijk lachen. Laat daarom je tanden bleken zodat je weer jezelf kunt zijn!
  • Krijg meer zelfvertrouwen, als je wittere tanden hebt kun je weer stralen, genieten, je zal ook meer vertrouwen krijgen in jezelf, meer zekerheid.
  • Laat zien dat je leeft! Je hebt het in je, je bent een mooi mens, laat dat ook zien, neem het positieve mee en laat het anderen zien!
    Lach weer spontaan, als je weer witte tanden hebt ben je weer zekerder, je wilt weer lachen en durft het ook. Je zal weer spontaan meer lachen in het bijzijn van anderen zonder er over na te denken.
  • Geen schaamte, maar genieten! Durf jezelf te zijn en doe dat ook, laat je tanden bleken en geniet van het leven!

Methoden tanden bleken Breda

Je wil graag je tanden laten bleken, dit kan in onze kliniek in Dordrecht. Daarbij zijn er verschillende behandelingen die je kunt ondergaan. Om te beginnen maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en NON peroxide bleekgel. Dit heeft als voordeel dat je tanden en het tandvlees niet worden aangetast. Het bestaat namelijk uit natuurlijke materialen. De behandelingen die wij je aanbieden zijn er een aantal, namelijk een happy smile, dit is een methode die bestaat uit 3 behandelingen van 20 minuten. Je kunt ook denken aan een perfect smile, dan heb je 5 behandelingen van ieder 20 minuten. Ook kun je 7 behandelingen krijgen van ieder 20 minuten en dan kies je voor een Hollywood smile.

Ervaringen met tanden bleken

Al veel mensen zijn jou voor gegaan en hebben gekozen voor tanden bleken Breda. Dit zou voor jou de reden kunnen zijn dat je er ook voor kiest. Misschien ben je al een tijdje onzeker over je tanden, je durft niet meer in het openbaar te lachen omdat je tanden niet mooi wit zijn. Een goed moment dus dat jij dat gaat veranderen want wij kunnen je tanden bleken bij ons in de kliniek in Dordrecht. Je gaat dan heel snel zien hoe mooi het weer is en genieten. Je zal ook merken dat je weer jezelf durft te zijn, weer spontaan gaat lachen en zekerder bent van jezelf. Ook krijg je meer zelfvertrouwen en ga je genieten van hoe mooi je bent!

Tanden bleken en polijsten

Het is fijn om te weten dat je je tanden kunt laten bleken in onze kliniek in Dordrecht. Daar kun je namelijk een afspraak maken, dan kijken wij samen met je mee welke kleur je tanden nou hebben en welke behandeling er het beste bij past. Aan de hand van ons advies kun je je keuze maken en dan kan er al op korte termijn een goed resultaat te zien zijn! Dit gaat namelijk erg snel en dat is ook de reden dat de mensen die je voor zijn gegaan ook zo tevreden zijn. Nog iedere dag genieten zij van hun lachen en zijn ze blij dat ze weer zichzelf kunnen zijn. Om het helemaal goed te doen is polijsten een optie. Dit bieden wij je ook aan en dan kun je daar dus ook voor kiezen want dat komt het tanden bleken ook ten goede.

Afspraak maken

Wil je ook je tanden laten bleken? Dan kun jij een afspraak met ons maken. Ook wanneer je vragen hebt staan wij voor je klaar in onze kliniek in Dordrecht. We horen het daarom graag wanneer we jou van dienst mogen zijn en laten je graag weer stralen door je tanden te bleken en eventueel polijsten als je dat wenst.

Behandelingen

Kies je behandeling, plan je afspraak en betaal gemakkelijk met iDeal

Happy Smile

3 X 20 minuten
29,99
Afspraak maken

Perfect Smile

5 X 20 minuten
49,99
Afspraak maken

Hollywood Smile

7 X 20 minuten
69,99
Afspraak maken
© 2021 Bleekjetanden.nl Dordrecht Algemene voorwaarden Sitemap Website door IQonline.nl