Tanden Bleken Schiedam

Veilig en snel uw tanden laten bleken in slechts één afspraak

Tanden Bleken in de buurt van Schiedam                       

Sommige mensen zijn onzeker over hun gebit, dit kan zijn omdat de tanden niet helemaal wit zijn. Je lacht dan niet meer in het openbaar omdat je vaak onzeker bent.  Gelukkig is tanden bleken Schiedam de oplossing, je krijgt weer stralend witte tanden, meer zelfvertrouwen en je durft weer te lachen in het openbaar! Wij kunnen je helpen in onze kliniek in Dordrecht en dat doen wij maar al te graag!

Voordelen tanden bleken

Het bleken van je tanden heeft een groot aantal voordelen. Je krijgt je witte tanden weer terug, zelfvertrouwen en je voelt je weer zeker. Dit heb je allemaal nodig om weer in het openbaar jezelf te kunnen zijn. Je kunt weer lachen en jezelf zijn zonder dat je ergens op hoeft te letten, want vaak schamen mensen zich als ze geen witte tanden hebben. Nergens voor nodig, laat je tanden bleken en dan kun jij weer jezelf zijn en blijven! Het siert je dat je weer jezelf kan zijn en kunt lachen waar en wanneer je maar wil. Je straalt het positieve uit en dat is wat je nodig hebt!

Hoe kun je je tanden laten bleken?

Er zijn een aantal methoden hoe dat je je tanden kunt laten bleken. Het ligt er ook aan wat je wilt, daarom leggen wij je graag uit welke opties wij hebben bij onze kliniek in Dordrecht. Je zou om te beginnen kunnen kiezen voor een happy smile, dit zijn 3 behandelingen van ieder 20 minuten. Het kan ook zijn dat je de voorkeur geeft aan een perfect smile en dan duurt het 5 keer 20 minuten. De Hollywood smile kan ook en dan duurt het 7 keer 20 minuten. Wij werken altijd met hoogwaardige materialen en gebruiken NON peroxide bleekgel. Hierdoor worden je tanden en je tandvlees niet aangetast, dit heeft er mee te maken dat het bleekmiddel bestaat uit natuurlijke materialen. Het bleken van de tanden voel je niet, het is veilig en geheel pijnloos. Bij ons kun je in de kliniek in Dordrecht in alle rust en comfort de behandeling uit laten voeren.

Afspraak maken tanden bleken Schiedam

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van tanden bleken, of wil jij al een afspraak maken? Dit kan. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en dan gaat het vanzelf. Alle vragen die je hebt kun jij aan ons stellen en dan zullen wij die snel voor je beantwoorden. Bij onze kliniek in Dordrecht kunnen wij op hele korte termijn al beginnen met het bleken van je tanden. Daarom horen we het graag als wij je verder kunnen helpen.

Behandelingen

Kies je behandeling, plan je afspraak en betaal gemakkelijk met iDeal

Happy Smile

3 X 20 minuten
29,99
Afspraak maken

Perfect Smile

5 X 20 minuten
49,99
Afspraak maken

Hollywood Smile

7 X 20 minuten
69,99
Afspraak maken
© 2021 Bleekjetanden.nl Dordrecht Algemene voorwaarden Sitemap Website door IQonline.nl