Tanden Bleken Sliedrecht

Veilig en snel uw tanden laten bleken in slechts één afspraak

Tanden Bleken Sliedrecht                     

Ben je op zoek naar een tandenbleker in de buurt van Sliedrecht? Bleekjetanden.nl is gevestigd in Dordrecht. Zorg dat je je lach weer durft te uiten in het openbaar en geniet! Je mag laten zien wie je bent, laat je tanden bleken bij ons, ze zijn weer stralend wit en jij bent het waard!

Waarom tanden bleken?

Er zijn verschillende redenen waarom jij kunt denken aan het bleken van je tanden. Misschien ben je onzeker omdat je tanden niet helemaal wit zijn, of durf je niet meer in het openbaar te lachen omdat je je schaamt. Het kan ook zijn dat je graag wittere tanden wilt. Een goed moment om dan contact met ons op te nemen en te denken aan het bleken van je tanden in onze kliniek in Dordrecht.

Methoden om tanden te bleken

Bij onze kliniek in Dordrecht kun je terecht als je je tanden wil laten bleken. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en van NON peroxide bleekgel. Dit bestaat uit natuurlijke materialen en daarom worden je tanden en je tandvlees niet aangetast. Je zou bij ons een afspraak kunnen maken voor een happy smile, dan krijg je in totaal drie behandelingen van ieder twintig minuten. Als je liever een perfect smile wil dan krijg je vijf behandelingen van ieder twintig minuten. Als je dan nog wat meer zou willen, zeven behandelingen van ieder twintig minuten, dan kies je voor de Hollywood smile. Alle behandelingen die wij uitvoeren met betrekking tot tanden bleken in onze kliniek in Dordrecht zijn geheel pijnloos en ook veilig. Comfort en rust en dan kun je je tanden hier laten bleken.

Behandelingen

Kies je behandeling, plan je afspraak en betaal gemakkelijk met iDeal

Happy Smile

3 X 20 minuten
29,99
Afspraak maken

Perfect Smile

5 X 20 minuten
49,99
Afspraak maken

Hollywood Smile

7 X 20 minuten
69,99
Afspraak maken
© 2021 Bleekjetanden.nl Dordrecht Algemene voorwaarden Sitemap Website door IQonline.nl