Tanden Bleken Zwijndrecht

Veilig en snel uw tanden laten bleken in slechts één afspraak

Tanden Bleken Zwijndrecht                    

Ben je op zoek naar een tandenbleker in de buurt van Zwijndrecht? Bleekjetanden.nl is gevestigd in Dordrecht. Wij hebben ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in het bleken van de tanden. Bij bleekjetanden.nl ben je aan het juiste adres om in alle rust en comfort de tanden te laten bleken. Dankzij onze professionele materialen en unieke werkwijze gaat u met een stralend witte lach de winkel uit.

Waarom tanden bleken?

Er zijn verschillende redenen waarom jij kunt denken aan het bleken van je tanden. Misschien ben je onzeker omdat je tanden niet helemaal wit zijn, of durf je niet meer in het openbaar te lachen omdat je je schaamt. Het kan ook zijn dat je graag wittere tanden wilt. Een goed moment om dan contact met ons op te nemen en te denken aan het bleken van je tanden in onze kliniek in Dordrecht.

Werkwijze

Komt u voor het eerst langs bij bleekjetanden.nl dan zorgt een van onze specialisten voor een zorgvuldig consult. Daarbij word gekeken naar de huidige tint van de tanden en word de aanbevolen sessie met u besproken. Daarna kunt u plaatsnemen in één van de heerlijke massagestoelen.

Uw tanden worden vervolgens behandeld met een NON-peroxide bleekgel. En tijdens het bleken kunt u heerlijk genieten van een serie of een film in één van onze massagestoelen.

Na de behandeling kunt u het resultaat bekijken en zal één van de specialisten u voorzien van een aantal tips en advies.

Behandelingen

Kies je behandeling, plan je afspraak en betaal gemakkelijk met iDeal

Happy Smile

3 X 20 minuten
29,99
Afspraak maken

Perfect Smile

5 X 20 minuten
49,99
Afspraak maken

Hollywood Smile

7 X 20 minuten
69,99
Afspraak maken
© 2021 Bleekjetanden.nl Dordrecht Algemene voorwaarden Sitemap Website door IQonline.nl