Altijd de beste service, dienstverlening en nazorg

Altijd de beste service, dienstverlening en nazorg

Veilig je tanden laten bleken?

Bij bleekjetanden.nl werken wij met hoogwaardige materialen en gebruiken wij NON-peroxide bleekgel. Het bleekmiddel bestaat uit natuurlijke materialen waardoor het de tanden en het tandvlees niet aantast.

WERKWIJZE

Komt u voor het eerst langs bij bleekjetanden.nl dan zorgt een van onze specialisten voor een zorgvuldig consult. Daarbij word gekeken naar de huidige tint van de tanden en word de aanbevolen sessie met u besproken. Daarna kunt u plaatsnemen in één van de heerlijke massagestoelen.

Uw tanden worden vervolgens behandeld met een NON-peroxide bleekgel. En tijdens het bleken kunt u heerlijk genieten van een serie of een film in één van onze massagestoelen. 

Na de behandeling kunt u het resultaat bekijken en zal één van de specialisten u voorzien van een aantal tips en advies.

POLIJSTEN

Naast het witter maken van tanden, polijsten wij de tanden ook. Dat zorgt voor het optimale effect van de bleekbehandeling. Wij raden dan ook aan om deze behandeling bij ons te laten uitvoeren voor het perfecte resultaat. Door de tanden te polijsten word hardnekkige aanslag van uw tanden verwijdert. Hierdoor zal de NON-peroxide bleekgel nog beter in de tanden trekken.

HAPPY SMILE
€29,99 

3 X 20 minuten

PERFECT SMILE

€49,99

5 X 20 minuten

HOLLYWOOD SMILE
€69,99

7 X 20 minuten

Meer weten?

Wilt u witte tanden en een stralende lach?

Pagina links:
Home, Over Ons, Werkwijze, Reserveren, Contact, Sitemap

Contact gegevens:
Bleekjetanden.nl Voorstraat 356, 3311 CX Dordrecht, KVK: 68292856
© 2020 Bleekjetanden.nl | Website door:  Designer Dragonfly
Algemene voorwaarden en Privacy policy

Begin met chatten
Hoi, kunnen wij u ergens mee helpen?